Brygger: Erik Aukland Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1100 FG: 1024 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 37 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Mash 1: 100% Pale malt Mash 2: 83% Pale malt 8% Syrup 6% Caramel malt 3% Chocolate [B]Humle og krydder[/B] 50g East Kent Golding @ 60 min 10g Cascade @ 20 min 15g Saaz @ 0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 60 min @ 66 deg [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1214 Gjærmengde: 2 pks Informasjon om gjæring: 5 days @ 18 deg 15 days @ 20 deg 5 days @ 24 deg [B]Kommentarer[/B] Maillard process at start of boil [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. april 2019 Flasket: 1. mai 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F