Brygger: Diana Angelina Bye
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 1A Moderne lys lager)
Ekstra ingredienser: Fersken
OG: 1,050
FG: 1,010
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 23,0l
Alkoholstyrke: 5,3%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Malt: Pale Malt Best 
FERSKENPURÉ 1KG - FRUITS ROUGES & CO

[B]Humle og krydder[/B]
Northern Brewer
Cascade

[B]Andre ingredienser[/B]
FERSKENPURÉ 1KG - FRUITS ROUGES & CO

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash water: 21.85l
Sparge water 12,4l
Mash efficiency :80%
65 grader - 60min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafealeAmerican us05
Gjærmengde: 23g
Informasjon om gjæring:
Gjæret i 10 dager.
Fruktpure tilsatt etter 7 dager gjæring.
Coldcrash på dag 11 i 2 dager.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. november 2019
Flasket: 3. desember 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N