Brygger: Diana Angelina Bye Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 1A Moderne lys lager) Ekstra ingredienser: Fersken OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 23,0l Alkoholstyrke: 5,3% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Malt: Pale Malt Best FERSKENPURÉ 1KG - FRUITS ROUGES & CO [B]Humle og krydder[/B] Northern Brewer Cascade [B]Andre ingredienser[/B] FERSKENPURÉ 1KG - FRUITS ROUGES & CO [B]Meskeinformasjon[/B] Mash water: 21.85l Sparge water 12,4l Mash efficiency :80% 65 grader - 60min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafealeAmerican us05 Gjærmengde: 23g Informasjon om gjæring: Gjæret i 10 dager. Fruktpure tilsatt etter 7 dager gjæring. Coldcrash på dag 11 i 2 dager. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. november 2019 Flasket: 3. desember 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N