Brygger: Morten Engan
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1,055
FG: 1,008
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4.14 kg -  Hopshiner Pale 4 EBC (77.7%)
590 g - Chateau Rye 6.9 EBC (11.1%)
400 g - Carapils 3 EBC (7.5%)
200 g - Acid Malt 5.9 EBC (3.8%)

[B]Humle og krydder[/B]
Hops (166 g)
60 min - 16 g - Warrior - 15% (28 IBU)
Hop Stand
20 min hopstand @ 80 °C
20 min 80 °C - 50 g - Citra - 12% (10 IBU)
Dry Hops
4 days - 50 g - Citra - 12%
4 days - 50 g - Idaho #7 - 13%

5 min - Boil - 5 g - Lemon Peel

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
mesket på 65 i 150 minutter, deretter 10 minutter utmesk på 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Aurora - Bootleg Bio
Gjærmengde: 1,4 liters starter
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 30 grader, deretter ned mot 25

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. desember 2019
Flasket: 22. desember 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F