Brygger: Morten Engan Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1,055 FG: 1,008 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4.14 kg - Hopshiner Pale 4 EBC (77.7%) 590 g - Chateau Rye 6.9 EBC (11.1%) 400 g - Carapils 3 EBC (7.5%) 200 g - Acid Malt 5.9 EBC (3.8%) [B]Humle og krydder[/B] Hops (166 g) 60 min - 16 g - Warrior - 15% (28 IBU) Hop Stand 20 min hopstand @ 80 °C 20 min 80 °C - 50 g - Citra - 12% (10 IBU) Dry Hops 4 days - 50 g - Citra - 12% 4 days - 50 g - Idaho #7 - 13% 5 min - Boil - 5 g - Lemon Peel [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] mesket på 65 i 150 minutter, deretter 10 minutter utmesk på 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Aurora - Bootleg Bio Gjærmengde: 1,4 liters starter Informasjon om gjæring: Gjæret på 30 grader, deretter ned mot 25 [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. desember 2019 Flasket: 22. desember 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F