Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 11B Mørk sterk belgisk ale
OG: 1089
FG: 1015
Mengde vørter: 33,0l
Mengde ferdig øl: 28,0l
Alkoholstyrke: 10,0%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 49 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6,5 kg Pilsner malt
5,21 kg Pale malt
260g Cara munich 2
130g Cara Aroma
990g Candi Syrup D-180

[B]Humle og krydder[/B]
85g Styrian Golding @ 60 min
35g Hallertauer Mittelfruh @ 30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader i 60 min
77 grader utmesk

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 1pk i 2x 2l starter
Informasjon om gjæring:
Pitch på 18 grader, free rise til 24,5.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 28. januar 2017
Flasket: 19. februar 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N