Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 11B Mørk sterk belgisk ale OG: 1089 FG: 1015 Mengde vørter: 33,0l Mengde ferdig øl: 28,0l Alkoholstyrke: 10,0% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 49 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6,5 kg Pilsner malt 5,21 kg Pale malt 260g Cara munich 2 130g Cara Aroma 990g Candi Syrup D-180 [B]Humle og krydder[/B] 85g Styrian Golding @ 60 min 35g Hallertauer Mittelfruh @ 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader i 60 min 77 grader utmesk [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1pk i 2x 2l starter Informasjon om gjæring: Pitch på 18 grader, free rise til 24,5. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 28. januar 2017 Flasket: 19. februar 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N