Brygger: Anders Volle Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4E Amerikansk pale ale OG: 1055 FG: 1013 Mengde vørter: 44,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 38,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner Malt 3 EBC 9000 g Cara-hell 25 EBC 600 g Crystal Malt 120 EBC 600 g Sum 10200 g [B]Humle og krydder[/B] Chinook 11.7 % 15 g 60 min Amarillo 9.1 % 70 g 15 min Chinook 11.7 % 60 g 5 min Citra 13.4 % 30 g 5 min Citra 13.4 % 40 g Dry Hop [B]Andre ingredienser[/B] Clearfloc [B]Meskeinformasjon[/B] Mash in 55 c 67 c for 20 min, 72 c for 30 min 78 c for 5 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: SafAle US-05 Gjærmengde: 3x11 Informasjon om gjæring: 10 dager 19 C 5 dager 21 C [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. februar 2019 Flasket: 16. februar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F