Brygger: Anders Volle
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4E Amerikansk pale ale
OG: 1055
FG: 1013
Mengde vørter: 44,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 38,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner Malt 3 EBC 9000 g
Cara-hell 25 EBC 600 g
Crystal Malt 120 EBC 600 g
Sum 10200 g

[B]Humle og krydder[/B]
Chinook 11.7 % 15 g 60 min
Amarillo 9.1 % 70 g 15 min
Chinook 11.7 % 60 g 5 min
Citra 13.4 % 30 g 5 min
Citra 13.4 % 40 g Dry Hop

[B]Andre ingredienser[/B]
Clearfloc

[B]Meskeinformasjon[/B]
Mash in 55 c 67 c for 20 min, 72 c for 30 min 78 c for 5 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: SafAle US-05
Gjærmengde: 3x11
Informasjon om gjæring:
10 dager 19 C
5 dager 21 C

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. februar 2019
Flasket: 16. februar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F