Brygger: Roar Eide
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 21
FG: 10
Mengde vørter: 46,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 9,6%
Beregnet IBU: 21,0
Beregnet farge: 10 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsner malt
Wheat malt
Crystel Maple
Abbey Malt
Table sugar

[B]Humle og krydder[/B]
Mosaic
Aurora
Saaz
Cascade
Bobek Styrian Goldings

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
45 mins @ 65C + 15 mins @ 72 C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 400
Gjærmengde: Braukaiser
Informasjon om gjæring:
19-22.5 C
21 days

[B]Kommentarer[/B]
All calculations done in BeerTools

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 8. desember 2018
Flasket: 9. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F