Brygger: Roar Eide Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 21 FG: 10 Mengde vørter: 46,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 9,6% Beregnet IBU: 21,0 Beregnet farge: 10 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsner malt Wheat malt Crystel Maple Abbey Malt Table sugar [B]Humle og krydder[/B] Mosaic Aurora Saaz Cascade Bobek Styrian Goldings [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 45 mins @ 65C + 15 mins @ 72 C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 400 Gjærmengde: Braukaiser Informasjon om gjæring: 19-22.5 C 21 days [B]Kommentarer[/B] All calculations done in BeerTools [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 8. desember 2018 Flasket: 9. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F