Brygger: Rune Børsheim
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,060
FG: 1,012
Mengde vørter: 22,5l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 42,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Bonsak Hopshiner Pale 4 ebc  30,8 %
Bonsak Farytale Ale 6,5 ebc 30,8 %
Bonsak Frutopia 8 ebc 38,5 %

[B]Humle og krydder[/B]
Bitter:
Magnum 20,5 gram 60 min
Hopstand 80 grader:
Galaxy 45 gram 
Citra 45 gram

Tørrhumling 5 dager:40 g. citra 40 g. galaxy

Tørrhmling på fat: 100 gram galaxy 4 dager

[B]Andre ingredienser[/B]
Mesk
2g. CaCl2, 1,5 g CaCo3, 2,5g. MgSO4, 
3g. CaSO4
Skylling:
1g. CaCl2, 1g. CaCO3, 1,5g. MgSO4
2 g. CaSO4
1/2 tablett klarning
1/2 teskjed gjærnæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 grader i en time
78 grader skyllevann 10 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Lallemand VerdantIPA
Gjærmengde: 22 gram
Informasjon om gjæring:
18 grader
20 grader
4 grader

[B]Kommentarer[/B]
Gjæret under trykk ca 10 psi
Etter coldcrash overført til fat med 100 gram galaxy, 5 dager karbonering med tørrhumle før overføring til boks med beergun

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 3. mai 2021
Flasket: 24. mai 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: F