Brygger: Rune Børsheim Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,060 FG: 1,012 Mengde vørter: 22,5l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 42,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Bonsak Hopshiner Pale 4 ebc 30,8 % Bonsak Farytale Ale 6,5 ebc 30,8 % Bonsak Frutopia 8 ebc 38,5 % [B]Humle og krydder[/B] Bitter: Magnum 20,5 gram 60 min Hopstand 80 grader: Galaxy 45 gram Citra 45 gram Tørrhumling 5 dager:40 g. citra 40 g. galaxy Tørrhmling på fat: 100 gram galaxy 4 dager [B]Andre ingredienser[/B] Mesk 2g. CaCl2, 1,5 g CaCo3, 2,5g. MgSO4, 3g. CaSO4 Skylling: 1g. CaCl2, 1g. CaCO3, 1,5g. MgSO4 2 g. CaSO4 1/2 tablett klarning 1/2 teskjed gjærnæring [B]Meskeinformasjon[/B] 66 grader i en time 78 grader skyllevann 10 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Lallemand VerdantIPA Gjærmengde: 22 gram Informasjon om gjæring: 18 grader 20 grader 4 grader [B]Kommentarer[/B] Gjæret under trykk ca 10 psi Etter coldcrash overført til fat med 100 gram galaxy, 5 dager karbonering med tørrhumle før overføring til boks med beergun [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. mai 2021 Flasket: 24. mai 2021 Filtrert: Nei Karbonering: F