Brygger: Per Harald Mathisen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1074
FG: 1020
Mengde vørter: 21,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 7,1%
Beregnet IBU: 20,0
Beregnet farge: 49,6 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
6500 gr. Munic malt
500 gr. Carahell
250 gr. Caraffa 2

[B]Humle og krydder[/B]
25 gr Perle 9%   60 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Protafloc
Gjernæring

[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader 75 min
Utmesk 76 grader i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP 833
Gjærmengde: 4 pk.
Informasjon om gjæring:
Til gjæring 24 dgr. på 13 grader før  7 dgr. CC

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 12. oktober 2019
Flasket: 24. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F