Brygger: Per Harald Mathisen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1074 FG: 1020 Mengde vørter: 21,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 7,1% Beregnet IBU: 20,0 Beregnet farge: 49,6 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 6500 gr. Munic malt 500 gr. Carahell 250 gr. Caraffa 2 [B]Humle og krydder[/B] 25 gr Perle 9% 60 min [B]Andre ingredienser[/B] Protafloc Gjernæring [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader 75 min Utmesk 76 grader i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP 833 Gjærmengde: 4 pk. Informasjon om gjæring: Til gjæring 24 dgr. på 13 grader før 7 dgr. CC [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 12. oktober 2019 Flasket: 24. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F