Brygger: Anders Gjørwad Hagen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,050
FG: 1,010
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 25,0l
Alkoholstyrke: 5,5%
Beregnet IBU: 24,0
Beregnet farge: 7,8 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
4,90 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 81,0 % 
0,60 kg Vienna (BestMälz) (8,0 EBC) 9,9 % 
0,30 kg Munich Malt (15,0 EBC) 5,0 % 
0,15 kg Carapils (Briess) (5,0 EBC) 2,5 % 
0,10 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 1,7 %

[B]Humle og krydder[/B]
21,00 g Hallertau Magnum [11,00 %] - Boil 60,0 min
20,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 10,0 min 
20,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Steep/Whirlpool 10,0 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
66->72>77*C

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP833
Gjærmengde: 1.76M cells / mL /°C
Informasjon om gjæring:
Tradisjonell 10*C + diacetylrest

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 16. november 2019
Flasket: 26. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F