Brygger: Anders Gjørwad Hagen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,050 FG: 1,010 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 25,0l Alkoholstyrke: 5,5% Beregnet IBU: 24,0 Beregnet farge: 7,8 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 4,90 kg Pilsen (BestMälz) (3,5 EBC) 81,0 % 0,60 kg Vienna (BestMälz) (8,0 EBC) 9,9 % 0,30 kg Munich Malt (15,0 EBC) 5,0 % 0,15 kg Carapils (Briess) (5,0 EBC) 2,5 % 0,10 kg Acidulated (BestMälz) (3,0 EBC) 1,7 % [B]Humle og krydder[/B] 21,00 g Hallertau Magnum [11,00 %] - Boil 60,0 min 20,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Boil 10,0 min 20,00 g Hallertauer Mittelfrueh [4,00 %] - Steep/Whirlpool 10,0 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 66->72>77*C [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP833 Gjærmengde: 1.76M cells / mL /°C Informasjon om gjæring: Tradisjonell 10*C + diacetylrest [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 16. november 2019 Flasket: 26. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F