Brygger: Thomas Aasberg Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 4B Engelsk best bitter OG: 1048 FG: 1014 Mengde vørter: 70,0l Mengde ferdig øl: 64,0l Alkoholstyrke: 4,5% Beregnet IBU: 40,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 10 kg Maris Otter 2 kg Flaket bygg 500g Pale Crystal 75 EBC 400g Crystal 212 EBC 250g Amber malt 250g Brown malt [B]Humle og krydder[/B] 28g Magnum @ 90 min 100g Fuggle @ 30 min 150g Fuggle @ 10 min 350g Fuggle @ WP [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader i 60 min 72 grader i 20 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WY1469 Gjærmengde: 625 mrd gjærceller Informasjon om gjæring: 14 dager på 19 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 27. juli 2022 Flasket: 15. august 2022 Filtrert: Nei Karbonering: N