Brygger: Thomas Aasberg
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 4B Engelsk best bitter
OG: 1048
FG: 1014
Mengde vørter: 70,0l
Mengde ferdig øl: 64,0l
Alkoholstyrke: 4,5%
Beregnet IBU: 40,0
Beregnet farge: 19 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
10 kg Maris Otter
2 kg Flaket bygg
500g Pale Crystal 75 EBC
400g Crystal 212 EBC
250g Amber malt
250g Brown malt

[B]Humle og krydder[/B]
28g Magnum @ 90 min
100g Fuggle @ 30 min
150g Fuggle @ 10 min
350g Fuggle @ WP

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader i 60 min
72 grader i 20 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WY1469
Gjærmengde: 625 mrd gjærceller
Informasjon om gjæring:
14 dager på 19 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 27. juli 2022
Flasket: 15. august 2022
Filtrert: Nei
Karbonering: N