Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13C Trelagret øl (basistype 9A Engelsk barley wine) Ekstra ingredienser: Eik OG: 1,099 FG: 1,028 Mengde vørter: 23,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 10,4% Beregnet IBU: 43,0 Beregnet farge: 35 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale, crystal, special B [B]Humle og krydder[/B] magnum [B]Andre ingredienser[/B] Eikechips [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min, 75 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP013 Gjærmengde: 550b celler Informasjon om gjæring: 20 grader 14 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 1. mai 2018 Flasket: 15. mai 2018 Filtrert: Nei Karbonering: F