Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13C Trelagret øl (basistype 9A Engelsk barley wine)
Ekstra ingredienser: Eik
OG: 1,099
FG: 1,028
Mengde vørter: 23,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 10,4%
Beregnet IBU: 43,0
Beregnet farge: 35 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale, crystal, special B

[B]Humle og krydder[/B]
magnum

[B]Andre ingredienser[/B]
Eikechips

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min, 75 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP013
Gjærmengde: 550b celler
Informasjon om gjæring:
20 grader 14 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 1. mai 2018
Flasket: 15. mai 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: F