Brygger: Peter Marius Olsen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 10B Lys sterk belgisk ale OG: 1,089 FG: 1010 Mengde vørter: 19,0l Mengde ferdig øl: 19,0l Alkoholstyrke: 11,1% Beregnet IBU: 28,0 Beregnet farge: 15 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 68.5% Pale Ale 11.4% Rye 3.4% Carapils 11.4% Candi Sugar 5.2% Candi Syrup, Golden [B]Humle og krydder[/B] Perle [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 60 min, 75 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp530 Gjærmengde: 3 pk + starter Informasjon om gjæring: 20 °C — 3 days 22 °C — 2 days 24 °C — 10 days 4 °C — 4 days [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 4. januar 2020 Flasket: 20. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F