Brygger: Peter Marius Olsen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 10B Lys sterk belgisk ale
OG: 1,089
FG: 1010
Mengde vørter: 19,0l
Mengde ferdig øl: 19,0l
Alkoholstyrke: 11,1%
Beregnet IBU: 28,0
Beregnet farge: 15 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
68.5% Pale Ale
11.4% Rye
3.4% Carapils
11.4% Candi Sugar
5.2% Candi Syrup, Golden

[B]Humle og krydder[/B]
Perle

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 60 min, 75 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp530
Gjærmengde: 3 pk + starter
Informasjon om gjæring:
20 °C — 3 days
22 °C — 2 days
24 °C — 10 days
4 °C — 4 days

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 4. januar 2020
Flasket: 20. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F