Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1B Internasjonal lager OG: 1048 FG: 1009 Mengde vørter: 24,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 27,0 Beregnet farge: 4,5 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt: 5000 g Syremalt: 150 g [B]Humle og krydder[/B] Magnum: 25 IBU @ 60 min Mittelfrüh : 2 IBU @ 2 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64 C i 70 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP830 Gjærmengde: 450 mrd celler Informasjon om gjæring: 3 uker på 11 grader Økt til 16 grader to siste døgn [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 10. desember 2018 Flasket: 16. januar 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F