Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1B Internasjonal lager
OG: 1048
FG: 1009
Mengde vørter: 24,0l
Mengde ferdig øl: 21,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 27,0
Beregnet farge: 4,5 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt: 5000 g
Syremalt: 150 g

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum: 25 IBU @ 60 min
Mittelfrüh : 2 IBU @ 2 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
64 C i 70 min
78 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP830
Gjærmengde: 450 mrd celler
Informasjon om gjæring:
3 uker på 11 grader
Økt til 16 grader to siste døgn

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 10. desember 2018
Flasket: 16. januar 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F