Brygger: Jan Henrik Jørgensen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 7A Weizen (sydtysk) OG: 1,051 FG: 1,013 Mengde vørter: 11,0l Mengde ferdig øl: 9,0l Alkoholstyrke: 5,0% Beregnet IBU: 14,0 Beregnet farge: 19 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Wheat, 52% Pilsner Malt, 32% Munich, 7% Caramel Munich, 2% Midnight Wheat, 0.5% [B]Humle og krydder[/B] Hallertauer Mittelfrueh, 11 IBU@60min Hallertauer Mittelfrueh, 4 IBU@15min [B]Andre ingredienser[/B] 1ea Yeast Nutrient [B]Meskeinformasjon[/B] Protein rest, 44degC@20 Mash, 66degC@60 Mash, 74degC@10min Mash out, 76degC@15min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP380 Gjærmengde: 2L Starter Informasjon om gjæring: Pitched yeast at 15degC increased over 3 days to 18degC. Increased over 1 day to 21degC and hold for 32 days. [B]Kommentarer[/B] Mixed with 1.5L wort and carbonated in bottles. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 3. oktober 2019 Flasket: 9. november 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N