Brygger: Artur Teodor Kulak Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 11B Mørk sterk belgisk ale) Ekstra ingredienser: røkte svisker OG: 1084 FG: 1012 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 18,0l Alkoholstyrke: 9,0% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 45 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna malt 6 kg, special b malt 0,5 kg, mørk candy sirup. [B]Humle og krydder[/B] Hallertau blanc 9% [B]Andre ingredienser[/B] Røkte svisker 1 kg [B]Meskeinformasjon[/B] 65 C, 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP530 Gjærmengde: 1 stk. Informasjon om gjæring: 22-25 C, fem uker, tre uker med svisker [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 14. september 2019 Flasket: 13. oktober 2019 Filtrert: Nei Karbonering: N