Brygger: Artur Teodor Kulak
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13A Frukt-/grønnsaksøl (basistype 11B Mørk sterk belgisk ale)
Ekstra ingredienser: røkte svisker
OG: 1084
FG: 1012
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 18,0l
Alkoholstyrke: 9,0%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 45 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Vienna malt 6 kg, special b malt 0,5 kg, mørk candy sirup.

[B]Humle og krydder[/B]
Hallertau blanc 9%

[B]Andre ingredienser[/B]
Røkte svisker 1 kg

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 C, 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP530
Gjærmengde: 1 stk.
Informasjon om gjæring:
22-25 C, fem uker, tre uker med svisker

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 14. september 2019
Flasket: 13. oktober 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: N