Brygger: Tore Wickstrøm
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3C Doppelbock
OG: 1072
FG: 1018
Mengde vørter: 48,0l
Mengde ferdig øl: 40,0l
Alkoholstyrke: 7,0%
Beregnet IBU: 22,5
Beregnet farge: 41 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
8,9kg Munich 2
2,5kg pilsner
0,8kg melanoidin
0,5kg caramunich 1
0,17kg caraafa spesial type 1

[B]Humle og krydder[/B]
20 gram magnum 90 min
25 gram hallertau mittelfru  30 min

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
67 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: M84
Gjærmengde: 6 pk
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 11 grader 18 dager
2 dager på 20 grader

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. april 2018
Flasket: 26. april 2018
Filtrert: Nei
Karbonering: N