Brygger: Tore Wickstrøm Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3C Doppelbock OG: 1072 FG: 1018 Mengde vørter: 48,0l Mengde ferdig øl: 40,0l Alkoholstyrke: 7,0% Beregnet IBU: 22,5 Beregnet farge: 41 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 8,9kg Munich 2 2,5kg pilsner 0,8kg melanoidin 0,5kg caramunich 1 0,17kg caraafa spesial type 1 [B]Humle og krydder[/B] 20 gram magnum 90 min 25 gram hallertau mittelfru 30 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 67 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: M84 Gjærmengde: 6 pk Informasjon om gjæring: Gjæret på 11 grader 18 dager 2 dager på 20 grader [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. april 2018 Flasket: 26. april 2018 Filtrert: Nei Karbonering: N