Brygger: Kåre Kristiansen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 3A Helles bock/maibock OG: 1,063 FG: 1,015 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 6,3% Beregnet IBU: 37,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Vienna 1000%, 6 kg. [B]Humle og krydder[/B] 45 g. Perle v. 60 min 50 g. Hallertaur Mittelfruh v. 10 min. [B]Andre ingredienser[/B] mesk (18L): 4 g. gips og 4 g calcklorid + 2,7 ml mælkesyre Skylle: 5 gips og 5 calcklorid + 1,5 mælkesyre [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader 60 min. [B]Gjæring[/B] Gjærtype: wlp833 Gjærmengde: starter Informasjon om gjæring: 9 grader. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. juni 2019 Flasket: 19. juli 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F