Brygger: Kåre Kristiansen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 3A Helles bock/maibock
OG: 1,063
FG: 1,015
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 6,3%
Beregnet IBU: 37,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Vienna 1000%, 6 kg.

[B]Humle og krydder[/B]
45 g. Perle v. 60 min 
50 g. Hallertaur Mittelfruh v. 10 min.

[B]Andre ingredienser[/B]
mesk (18L): 4 g. gips og 4 g calcklorid + 2,7 ml mælkesyre
Skylle: 5 gips og 5 calcklorid + 1,5 mælkesyre

[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader 60 min.

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: wlp833
Gjærmengde: starter
Informasjon om gjæring:
9 grader.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. juni 2019
Flasket: 19. juli 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F