Brygger: Raymond Bertheussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6E New England IPA
OG: 1,060
FG: 1
Mengde vørter: 63,0l
Mengde ferdig øl: 60,0l
Alkoholstyrke: 7,88%
Beregnet IBU: 6,0
Beregnet farge: 5,9 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt 13 kg
Ris 3 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo 100 gram hopstand 20 min/75 grader
Nelson sauvin 100 gram hopstand 20 min/75 grader.
Tørrhumling dag 5 
Nelson sauvin + Rakau 100 gram av hver
Tørrhumling dag 8
Citra cryohumle 100 gram

[B]Andre ingredienser[/B]
Gjærnæring
Vannjustering
1 gram gypsom
8 gram calsiumklorid
10 ml lactic acid

[B]Meskeinformasjon[/B]
Innmesk 55 direkte til 63 grader i 2 timer deretter 67 grader over natten
utmesk 78 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: US-05
Gjærmengde: 6 pk.
Informasjon om gjæring:
18 grader 
20 grader siste 2 dager

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 15. februar 2020
Flasket: 26. februar 2020
Filtrert: Nei
Karbonering: F