Brygger: Raymond Bertheussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6E New England IPA OG: 1,060 FG: 1 Mengde vørter: 63,0l Mengde ferdig øl: 60,0l Alkoholstyrke: 7,88% Beregnet IBU: 6,0 Beregnet farge: 5,9 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt 13 kg Ris 3 kg [B]Humle og krydder[/B] Amarillo 100 gram hopstand 20 min/75 grader Nelson sauvin 100 gram hopstand 20 min/75 grader. Tørrhumling dag 5 Nelson sauvin + Rakau 100 gram av hver Tørrhumling dag 8 Citra cryohumle 100 gram [B]Andre ingredienser[/B] Gjærnæring Vannjustering 1 gram gypsom 8 gram calsiumklorid 10 ml lactic acid [B]Meskeinformasjon[/B] Innmesk 55 direkte til 63 grader i 2 timer deretter 67 grader over natten utmesk 78 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: US-05 Gjærmengde: 6 pk. Informasjon om gjæring: 18 grader 20 grader siste 2 dager [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 15. februar 2020 Flasket: 26. februar 2020 Filtrert: Nei Karbonering: F