Brygger: Trond Rasmussen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6D Sort IPA
OG: 1066
FG: 1014
Mengde vørter: 11,7l
Mengde ferdig øl: 10,5l
Alkoholstyrke: 6,8%
Beregnet IBU: 55,0
Beregnet farge: 60 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Maris Otter 83 %
Melanoid 5
Special B 3.4 %
Carafa3 1.9%
Blackmalt 2.8
Chitmalt 3.4

[B]Humle og krydder[/B]
Amarillo 36 IBU 60 min
Target 9 IBU 60 min
Centennial 9 IBU 15 min
Centennial 1g pr liter Wp 15 min 70 grader
Citra 1,8 g pr liter tørrhumling 7 dager

[B]Andre ingredienser[/B]


[B]Meskeinformasjon[/B]
65 grader

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Wyeast 1381
Gjærmengde: 150 milliarder
Informasjon om gjæring:
18 grader ved start. Øker til 18.5 etter 2 dager .Øker igjen til 19 grader etter 2 dager.
Setter opp til 19.5 3 dager før flasking.

[B]Kommentarer[/B]
Karbonerer med 6 gram sukker pr liter.

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 2. juni 2021
Flasket: 14. juni 2021
Filtrert: Nei
Karbonering: N