Brygger: Trond Rasmussen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6D Sort IPA OG: 1066 FG: 1014 Mengde vørter: 11,7l Mengde ferdig øl: 10,5l Alkoholstyrke: 6,8% Beregnet IBU: 55,0 Beregnet farge: 60 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Maris Otter 83 % Melanoid 5 Special B 3.4 % Carafa3 1.9% Blackmalt 2.8 Chitmalt 3.4 [B]Humle og krydder[/B] Amarillo 36 IBU 60 min Target 9 IBU 60 min Centennial 9 IBU 15 min Centennial 1g pr liter Wp 15 min 70 grader Citra 1,8 g pr liter tørrhumling 7 dager [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 65 grader [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Wyeast 1381 Gjærmengde: 150 milliarder Informasjon om gjæring: 18 grader ved start. Øker til 18.5 etter 2 dager .Øker igjen til 19 grader etter 2 dager. Setter opp til 19.5 3 dager før flasking. [B]Kommentarer[/B] Karbonerer med 6 gram sukker pr liter. [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 2. juni 2021 Flasket: 14. juni 2021 Filtrert: Nei Karbonering: N