Brygger: Arne Jervell Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 1E Münchener helles OG: 1,045 FG: 1,011 Mengde vørter: 27,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 4,8% Beregnet IBU: 25,0 Beregnet farge: 12 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pilsnermalt Heidelberg: 4400 g Munich Malt (Lys): 1100 g Melanoidin Malt: 50 g [B]Humle og krydder[/B] 50 g Hallertau Mittelfrüh (5.0%) @ 30 min 25 g Hallertau Mittelfrüh (5.0%) @ 15 min 25 g Hallertau Mittelfrüh (5.0%) @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] 1/2 tab Whirlfloc 0.25 g Servomyces [B]Meskeinformasjon[/B] 66°C i 1 time [B]Gjæring[/B] Gjærtype: WLP820 Gjærmengde: 2 rør Informasjon om gjæring: Hold 10°C til stormgjæring avtar. Øk 2°C per dag til maks 20. Hold til ferdig utgjæret. [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 6. februar 2019 Flasket: 21. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F