Brygger: Arne Jervell
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 1E Münchener helles
OG: 1,045
FG: 1,011
Mengde vørter: 27,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 4,8%
Beregnet IBU: 25,0
Beregnet farge: 12 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pilsnermalt Heidelberg: 4400 g
Munich Malt (Lys): 1100 g
Melanoidin Malt: 50 g

[B]Humle og krydder[/B]
50 g Hallertau Mittelfrüh (5.0%) @ 30 min
25 g Hallertau Mittelfrüh (5.0%) @ 15 min
25 g Hallertau Mittelfrüh (5.0%) @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
1/2 tab Whirlfloc
0.25 g Servomyces

[B]Meskeinformasjon[/B]
66°C i 1 time

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: WLP820
Gjærmengde: 2 rør
Informasjon om gjæring:
Hold 10°C til stormgjæring avtar.
Øk 2°C per dag til maks 20.
Hold til ferdig utgjæret.

[B]Kommentarer[/B]


[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 6. februar 2019
Flasket: 21. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F