Brygger: Kurt Haugen Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5G Old ale) Ekstra ingredienser: Linjeakevitt OG: 1,073 FG: 1,019 Mengde vørter: 28,0l Mengde ferdig øl: 22,0l Alkoholstyrke: 8,3% Beregnet IBU: 41,0 Beregnet farge: 43 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale malt 5,5 kg Munich 0,5 kg Pale chocolate 0,3 kg Crystal 45L 0,2 kg Crystal 60L 0,2 kg Crystal 90L 0,1 kg Melasse mørk 0,25 kg [B]Humle og krydder[/B] Magnum 35 g @ 60 min EKG 30 g @ 5 min [B]Andre ingredienser[/B] Whirlfloc Gjærnæring Brewers clarex Lysholmer linje 1 liter tilsatt før flasking [B]Meskeinformasjon[/B] 66 C i 70 min 78 C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale S-04 Gjærmengde: 23 g dehydrert Informasjon om gjæring: 18 grader ved pitching økt til 20 grader over 3 uker [B]Kommentarer[/B] CBC-1 karboneringsgjær Sukker 6 g/l [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 26. august 2017 Flasket: 13. september 2017 Filtrert: Nei Karbonering: N