Brygger: Kurt Haugen
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 13E Andre tilsetninger (basistype 5G Old ale)
Ekstra ingredienser: Linjeakevitt
OG: 1,073
FG: 1,019
Mengde vørter: 28,0l
Mengde ferdig øl: 22,0l
Alkoholstyrke: 8,3%
Beregnet IBU: 41,0
Beregnet farge: 43 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
Pale malt 5,5 kg
Munich 0,5 kg
Pale chocolate 0,3 kg
Crystal 45L 0,2 kg
Crystal 60L 0,2 kg
Crystal 90L 0,1 kg
Melasse mørk 0,25 kg

[B]Humle og krydder[/B]
Magnum 35 g @ 60 min
EKG 30 g @ 5 min

[B]Andre ingredienser[/B]
Whirlfloc
Gjærnæring
Brewers clarex

Lysholmer linje 1 liter tilsatt før flasking

[B]Meskeinformasjon[/B]
66 C i 70 min
78 C i 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Safale S-04
Gjærmengde: 23 g dehydrert
Informasjon om gjæring:
18 grader ved pitching
økt til 20 grader over 3 uker

[B]Kommentarer[/B]
CBC-1 karboneringsgjær
Sukker 6 g/l

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 26. august 2017
Flasket: 13. september 2017
Filtrert: Nei
Karbonering: N