Brygger: Morten Wenæs Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 9E Imperial stout OG: 1,113 FG: 1,020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 21,0l Alkoholstyrke: 13,7% Beregnet IBU: 100,8 Beregnet farge: 109,1 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] Pale Malt, Maris Otter (Thomas Fawcett) - 5,9 EBC - 8 kg Flaked Barley - 3,9 EBC - 2 kg Faked havre - 0,45 kg Faked havre - 0,35 kg Carafa Special III (Weyermann) - 1400 EBC - 0,3 kg Carafa Special III (Weyermann) - 1400 EBC - 0,3 kg Aroma malt - 150 EBC - 0,2 kg Caramünich III (weyermann) - 139,9 EBC - 0,2 kg Black Malt (Thomas Fawcett) - 1300 EBC - 0,1 kg Peated - 0,1 kg Crystal malt 60L - ´(T. Fawcett) - 118 EBC - 0,1 kg [B]Humle og krydder[/B] Target 8,2% 150g 90 min Fuggles 5,9% 25g 15 min Fuggles 5,9% 25g 5 min [B]Andre ingredienser[/B] [B]Meskeinformasjon[/B] 64°C i 90 min 76°C i 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Safale 04 Gjærmengde: 1116 milliarder cell Informasjon om gjæring: 18 grader C til ferdig [B]Kommentarer[/B] [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 9. april 2019 Flasket: 18. april 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F