Brygger: Jonas Svare Plassering: XX. plass i klasse YY Type: 6C Imperial IPA OG: 1,081 FG: 1,020 Mengde vørter: 25,0l Mengde ferdig øl: 20,0l Alkoholstyrke: 8,0% Beregnet IBU: 50,0 Beregnet farge: 7 EBC [B]Gjærbare ingredienser[/B] 2.85 kg pale malt marris otter 2.85 kg pilsner malt ireks 1.0 kg flaket hvete 1.0 kg wheat malt light ireks [B]Humle og krydder[/B] 50 g Magnum 15 min kok 75 gram citra 30 min hop stand 80 grader 75 gram amarillo 30 min hop stand 80 grader 30 gram Citra dry hop dag 1 30 gram amarillo dry hop dag 1 15 gram chinook dry hop dag 1 15 gram cascade dry hop dag 1 50 gram citra dry hop dag 2 50 gram amarillo dry hop dag 2 25 gram cascade dry hop dag 2 25 gram chinook dry hop dag 2 [B]Andre ingredienser[/B] 1 kg mango puree tilsatt etter 3 døgn 0,5 kg laktose tilsatt på slutten av kok [B]Meskeinformasjon[/B] 69 grader 90 min 77 grader 10 min [B]Gjæring[/B] Gjærtype: Gjernes Kveik Gjærmengde: Ca 10 ml Informasjon om gjæring: Gjæret på 37 grader. God og kraftig utgjæring [B]Kommentarer[/B] Etter egen oppfattelse en særdeles fruktig , fyldig og tåkete DDH MANGO MILKSHAKE KVEIK DIPA [B]Informasjon om konkurranseølet[/B] Brygget: 23. februar 2019 Flasket: 1. mars 2019 Filtrert: Nei Karbonering: F