Brygger: Jonas Svare
Plassering: XX. plass i klasse YY

Type: 6C Imperial IPA
OG: 1,081
FG: 1,020
Mengde vørter: 25,0l
Mengde ferdig øl: 20,0l
Alkoholstyrke: 8,0%
Beregnet IBU: 50,0
Beregnet farge: 7 EBC

[B]Gjærbare ingredienser[/B]
2.85 kg pale malt marris otter
2.85 kg pilsner malt ireks
1.0 kg flaket hvete
1.0 kg wheat malt light ireks

[B]Humle og krydder[/B]
50 g Magnum 15 min kok

75 gram citra 30 min hop stand 80 grader

75 gram amarillo 30 min hop stand 80 grader

30 gram Citra dry hop dag 1
30 gram amarillo dry hop dag 1
15 gram chinook dry hop dag 1
15 gram cascade dry hop dag 1
50 gram citra dry hop dag 2
50 gram amarillo dry hop dag 2
25 gram cascade dry hop dag 2
25 gram chinook dry hop dag 2

[B]Andre ingredienser[/B]
1 kg mango puree tilsatt etter 3 døgn
0,5 kg laktose tilsatt på slutten av kok

[B]Meskeinformasjon[/B]
69 grader 90 min
77 grader 10 min

[B]Gjæring[/B]
Gjærtype: Gjernes Kveik
Gjærmengde: Ca 10 ml
Informasjon om gjæring:
Gjæret på 37 grader.
God og kraftig utgjæring

[B]Kommentarer[/B]
Etter egen oppfattelse en særdeles fruktig , fyldig og tåkete DDH MANGO MILKSHAKE  KVEIK DIPA

[B]Informasjon om konkurranseølet[/B]
Brygget: 23. februar 2019
Flasket: 1. mars 2019
Filtrert: Nei
Karbonering: F