Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
10. mars 2013
Flasket
21. mars 2013
Alkoholstyrke
5,65%
Farve (EBC)
197
OG/FG
1058 / 1020
Bitterhet (IBU)
71,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

3800g light ale ekstrakt
200g medium ale spraymalt
350g Cara Munich I
200g Carahell

Humle og krydder

80g Saaz 5,0% pellets 60 min
20g Spalt 5,0% pellets 60 min

45g Perle 9,0% pellets 15 min
60g Hallertau Hersbrucker 6,0% 5 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Gjærtype

Wyeast 1762 Belgian Abbey II og Nottingham Ale

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

11 dager gjæring på 22grader.

Kommentarer


[BBcode]