Klasse
2D Münchener dunkel
Brygget
5. januar 2018
Flasket
26. januar 2018
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
45
OG/FG
1,044 / 1,009
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

2500 g Munich Malt - 10L (19,7 EBC)
2500 g Vienna Malt (6,9 EBC)
300 g Caramunich Malt (110,3 EBC)
150 g Carafa III (1034,3 EBC)
100 g Special B Malt (354,6 EBC)

Humle og krydder

25,00 g Smaragd [5,90 %] - 60 min, 18,4 IBUs
25,00 g Smaragd [5,90 %] - 20 min, 11,1 IBUs
20,00 g Smaragd [5,90 %] - 5 min, 2,9 IBUs

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader i 1 time.
Skyllevann 82 grader

Gjærtype

Mangrove Jack’s M76

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

8 grader i 21 dager

Kommentarer

5 gram sukker pr liter øl


[BBcode]