Klasse
9D Baltisk porter
Brygget
20. desember 2012
Flasket
14. januar 2013
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
67
OG/FG
1078 / 1025
Bitterhet (IBU)
44,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 5 EBC 5900 g
Amber Malt 45 EBC 450 g
Chocolate (dehusked) Malt 800 EBC 400 g
Crystal Malt 125 EBC 400 g
Special B 230 EBC 300 EBC 250 g
Rye Malt 6 EBC 6 EBC 800 g

Humle og krydder

East Kent Golding 6.5% alpha 15 g 60 minutes
East Kent Golding 6.5% alpha 20 g 15 minutes
East Kent Golding 6.5% alpha 20 g 1 minutes
East Kent Golding 6.5% alpha 45 g 60 minutes

Andre ingredienser

Irish Moss
Gjærnæring

Meskeinformasjon

65 grader 90 min

Gjærtype

Wyeast 1084 Irish Ale

Gjærmengde

1 rør i fire liter starter

Informasjon om gjæring

18-20 grader

Kommentarer

Bjarke Knizek Vang er også medbrygger.

Monkey Brew


[BBcode]