Klasse
3C Doppelbock
Brygget
3. desember 2016
Flasket
17. januar 2017
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
49
OG/FG
1082 / 1024
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

7900g Munich Malt
2200g Pilsner Malt
500g Cara Munich 2
200g Cara Bohemian 200 EBC
200g Carafa Special 1

Humle og krydder

50g Perle 5% @ 60 min
10g Styrian Golding 4% @ 60 min
30g Mittelfruh 2.9% @ 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 min @ 63 grader
30 min @ 72 grader
10 min @ 76 grader

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

4dl slurry

Informasjon om gjæring

20 dager på 10 grader

Kommentarer


[BBcode]