Klasse
12C Flamsk rød
Brygget
15. februar 2015
Flasket
15. februar 2015
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
51
OG/FG
1049 / 1010
Bitterhet (IBU)
16,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsner Malt 3 EBC 4145 g
Vienna 7 EBC 3054 g
Aroma Malt 150 EBC 1963 g
Munich Malt 20 EBC 1309 g
Cara Munich I 100 EBC 1636 g
Special B 300 EBC 1309 g
Wheat Malt 3 EBC 654 g
Flaked Wheat 3 EBC 2181 g

Humle og krydder

Hallertauer Mittelfruh 2.8 % 165 g

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

70 graders mesk i 60 minutter, hev så til 76 grader i 10 min,skyllevann 80 grader. Kok to timer.

Gjærtype

WLP655 Belgian Sour

Gjærmengde

3 pk.

Informasjon om gjæring

Ett år på eikefat

Kommentarer


[BBcode]