7200 g Pilsner Malt (3 EBC)
900 g Crystal malt (120 EBC)
1000 g Demerara sukker (kokes 20 min)
-60 min:
25 g Nelson Sauvin (13 %)
-30 min:
30 g Nelson Sauvin (13 %)
-15 min:
30 g Nelson Sauvin (13 %)
-5 min:
35 g Nelson Sauvin (13 %)
Tørrhumling (60 dager):
80 g Nelson Sauvin (13 %)
-15 min:
1 tsk. gjærnæring
1 stk Whirlfloc
1 liter ananasjuice (ikke fra konsentrat) tilsatt ved innmesk.
500 g fersk ananas i biter (tilsatt gjæringskaret, var med der i 60 dager).
Infusjonsmesking: 45 min @ 65 C.
Partiskylling @ 78 grader.
WLP001, 715 og 644
HHV 1, 1 og 2 rør
Primærgjæring med WLP001 og 715: 12 dager @ 20 C.
Stukket av gjæren og tilsatt WLP644, humle og ananas: 60 dager @ 20 C.