Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
3. januar 2015
Flasket
11. februar 2015
Alkoholstyrke
6,4%
Farve (EBC)
11,1
OG/FG
1,065 / 1,017
Bitterhet (IBU)
32,4 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
53,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

11,50 kg Pilsner 81,6 %
1,17 kg Vienna Malt 8,3 %
0,39 kg Biscuit Malt 2,7 %
0,26 kg Melanoiden Malt 1,8 %
0,77 kg sukker 5,5%

Humle og krydder

125,00 g Styrian Goldings [3,40 %] - Boil 60,0 min 17,5 IBUs
125,00 g Styrian Goldings [3,40 %] - Boil 30,0 min Hop 14,8 IBUs

Andre ingredienser

8 ml melkesyre i mesk
10 gram kalsium klorid mesk

3 ml melkesyre skyllevann

Meskeinformasjon

Mash in Add 50,01 l of water at 58,2 C 55,0 C 15 min
Mash Step Heat to 66,0 C over 15 min 66,0 C 45 min
Mash Step Heat to 73,0 C over 10 min 73,0 C 10 min
Mash Out Heat to 75,6 C over 10 min 75,6 C 10 min

Gjærtype

Wlp 540 Abby ale IV

Gjærmengde

750 milliard celler

Informasjon om gjæring

Startet på 19,5 grader og hevet til 22 i løpet av 4 dager

Kommentarer


[BBcode]