Klasse
5C Engelsk dark mild
Brygget
19. januar 2017
Flasket
30. januar 2017
Alkoholstyrke
3,5%
Farve (EBC)
51
OG/FG
1040 / 1015
Bitterhet (IBU)
15,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter
Crystal 120 EBC
Crystal 240 EBC
Chocolade malt
Brown malt
Special B
Carafa 2
Molasse

Humle og krydder

EKG

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesk 60 minutter 69 grader

Gjærtype

Wyeast Labs #1028

Gjærmengde

Forkultur

Informasjon om gjæring

Startet etter ca 10 timer. 5-6 dagers utgjæring. Økt temp 2 grader 7-11 dager

Kommentarer


[BBcode]