Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
3. oktober 2013
Flasket
10. mars 2014
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
50
OG/FG
1070 / 1015
Bitterhet (IBU)
18,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

6 kg pils
450g Carared
50g Carafa

500g brent sukker + 500g hvitt sukker

Humle og krydder

H1: 5g Magnum, 5g Amarillo 80min
H2: 5g Amarillo, 10g Crystal, 10g Saaz 25min
H3: 10g Crystal, 10g Saaz, 5g Appelsinskall 5min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon


Mesk: 20min 53C, 90min 64C

Gjærtype

mix av belgiske

Gjærmengde

3dl slurry, (4.gen)

Informasjon om gjæring

Gjæret ved 22c

Kommentarer


[BBcode]