Klasse
4G Kölsch
Brygget
15. februar 2014
Flasket
2. mars 2014
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
6,3
OG/FG
1,049 / 1,011
Bitterhet (IBU)
28,2 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
22,5l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 4,75kg 3,9 ebc
Hvetemalt 0,75 kg 3.9 ebc

Humle og krydder

Mallertauer Mittelfruh 4,34%

57gram 60 min
27 gram 15 min
16 gram 5 min

Andre ingredienser

1/2 tablett protafloc 15 min kok
1/2 sp-skje Ph 5.2 i mesk
1/2 sp-skje Ph5.2 i skyllevann

Meskeinformasjon

51,5grader 30 min
66 grader 55 min
76 grader 10 min

Gjærtype

Wyeast 2565

Gjærmengde

200 bill (2pk)

Informasjon om gjæring

Gjæret 14 dager på 15grader

Kommentarer


[BBcode]