Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
1. desember 2014
Flasket
6. desember 2014
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1,049 / 1,010
Bitterhet (IBU)
12,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

2,73 kg Hvete malt
1,53 kg Pilsner malt
770 g Caramalt

Humle og krydder

53,3 g Hallertauer Mittelfrüh
3,0 % Alpha

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Meske inn med 56 grad
53 grad i 20 min.
62 grad i 45 min.
72 grad i 45 min.
avmesking på 78 grad.

Gjærtype

WLP 300

Gjærmengde

2 Kapsler

Informasjon om gjæring

Gjærer 5 dager på 22 grader til F.G. 1.010.
Tapper over til en anen kar hvor jeg har tilsett 1,5 liter med første vørter fra samme brygg som hadde 1.059 i gravity og en pakke med Saflager S-23.
Rett etterpå tapper jeg alt på flaske til ettermodning.
Flaskene har lagret etterpå 7 dager på 20 grader og 21 dager på 5 grader.

Kommentarer


[BBcode]