11 kg Warminster Maris Otter Pale
0,5 kg Muntons Crystal
0,25 kg Warminster Dark Crystal
0.25 kg Muntons Dark Crystal
50 g Nugget 15,3%, 60 min
50 g East Kent Golding 5,7%, 15 min
50 g East Kent Golding 5,7%, 5 min
30 g blend (50/50) av amerikansk og fransk eik, heavy toast, trekt i Maker's Mark bourbon i 14 dager, så tilsatt ved fating.
Dobbelmesking m/utmesk på begge meskene. Malt delt nøyaktig i to.
65 grader i 60 min
77 grader i 10 min
x 2
WLP001
750 mrd celler
17 grader i 6 dager, 20 grader i 15 dager.
"Dato for flasketapping" er i dette tilfellet dato for tapping på fat.
Brygget sammen med Simon Appelblad.
Vannprofil:
122 ppm kalsium, 11 ppm magnesium, 37 ppm natrium, 179 ppm klorid, 120 ppm sulfat.