Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
27. august 2017
Flasket
13. september 2017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
7,4
OG/FG
1,065 / 1,011
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
44,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter, Havremalt, Hvetemalt, Carapils

Humle og krydder

Columbus (bitterhumle), Citra-pellets og Citra-lupulinpulver.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Mesket i 60min på 65°C og 5min på 78°C

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

3 pakker

Informasjon om gjæring

19°C i 3 dager, 20°C i 4 dager og 21°C i 7 dager

Kommentarer

New England IPA med citra. Dette er også første gangen jeg tester ut lupulinpulver. Skal oppbevares kaldt (!!!!) frem til smaking. Nytes best på 7-8°C


[BBcode]