Klasse
6D Sort IPA
Brygget
6. august 2017
Flasket
26. august 2017
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
40
OG/FG
1,074 / 1,017
Bitterhet (IBU)
65,0 (N)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt
Pils malt
Hvete malt
Crystal malt
Carafa spesial
Honning

Humle og krydder

Magnum
Ahtanum
Centennial
Mosaic
Idaho

Totalt 400 g

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Simpel infusjonmesk i termoboks

60 min v/67 grader C
2 min v/75 grader C

Totalt 27 liter til kok.
Koketid 90 min

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

Tørrgjær 2 pk

Informasjon om gjæring

Tørrgjær rehydrert.
20 grader i gjærskap 14 dg
Tørrhumling i stor skala.

CC 4 dg

Kommentarer

750 gram honning gjør store deler av dette ølet.
Tilsatt etter kok ved 80 grader for pasteurisering (10min).


[BBcode]