Klasse
10C Bière de garde
Brygget
7. august 2016
Flasket
2. oktober 2016
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1063 / 1011
Bitterhet (IBU)
24,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

Pilsnermalt 5 kg
Munich, lys 0,6 kg
Vienna malt 0,4 kg
Aromatic malt 0,3 kg
Special B 0,2 kg

Humle og krydder

Magnum 16 g @ 60 min
Saaz 25 g @ 15 min
Saaz 25 g @ 5 min

Andre ingredienser

Whirlfloc
Brewer Clarex

Meskeinformasjon

Innmesk 62 C 15 min
Infusion 67 C 45 min
Utmesk 78 C min

Gjærtype

WLP568

Gjærmengde

350 mrd celler

Informasjon om gjæring

Gjær fra slurry/1,5 liters starter
Gjæret på 18-19 grader i 16 dager
Overført til fat for modning i 5 uker

Kommentarer


[BBcode]