Munich 20EBC 10,5kg
Sjokolade malt 900EBC 0,3kg
Northern Brewer 60min-60gr
Hersbrucker 20min-50gr
Hersbrucker 5min-30gr
Gjærnæring 1ts siste 15min
Protaflock 1tablett siste 10min
CaSO4 (skyllevann):3,2 gram
CaSO4 (meskevann):3,3 gram
CaCl2 (skyllevann):4,8 gram
CaCl2 (meskevann):4,95 gram
CaCO3 (kun mesk):3,3 gram
NaHCO3 (kun mesk):6,6 gram
Innmeisk 33ltr 67c i 120min
Partiskylling 32ltr 78c i 15min
WLP833
900bill
3,5ltr starter på 3dl WLP833 slurry
Rein oksygen 2ltr/min i 90sek
Gjæring 1mnd på 12c
Koketid 90min.
All humle frå 2014
Karbonering med sukkerlake 5gr/ltr