Klasse
7A Weizen/Weissbier
Brygget
18. mai 2014
Flasket
6. juni 2014
Alkoholstyrke
4,5%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1,043 / 1,011
Bitterhet (IBU)
16,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

2,20 kg Wheat Malt
1,60 kg Pilsner Malt
0,60 kg Munich Malt (lys)

Humle og krydder

20 g Hallertauer Mittelfrueh (4,1 % AA) - 75 min
15 g Hallertauer Mittelfrueh (4,1 % AA) - 15 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67°C i 60 minutter
75°C utmesk (1 min)

Gjærtype

WLP300

Gjærmengde

1 rør

Informasjon om gjæring

Gjæres på 19 grader i 2-3 uker
1,33 liters gjærstarter

Kommentarer


[BBcode]