Klasse
4G Kölsch
Brygget
4. desember 2012
Flasket
21. desember 2012
Alkoholstyrke
6,1%
Farve (EBC)
6
OG/FG
1052 / 1006
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
34,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

6000 gram Castle Pilsnermalt
300 gram Viennamalt
300 gram Wheatmalt

Humle og krydder

60 gram Hallertau Mittelfruh pellets 5.1% 60 minutter
20 gram Hallertau Mittelfruh pellets 4.3% 15 minutter

Andre ingredienser

1/2 tablett Whirfloc 10 minutter før kokeslutt

Meskeinformasjon

Mesket 65 grader i 90 minutter

Gjærtype

WLP029 German Ale/Kølsch

Gjærmengde

2.5 dl. slurry

Informasjon om gjæring

9 dager 11 grader celcius
5 dager 14 grader celcius
3 dager 20 grader celcius

Kommentarer


[BBcode]