Klasse
10D Saison
Brygget
27. januar 2016
Flasket
10. februar 2016
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1,065 / 1,008
Bitterhet (IBU)
40,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
70,0l
Mengde ferdig øl
65,0l
Gjærbare ingredienser

7.5 kg Pilsnermalt
7.5 kg Palemalt
4 kg Flaket mais
0.5 kg hvetemalt

Humle og krydder

25g magnum @ 60 min
25g simcoe @ 45 min
150g Amarillo @ 5 min
150g Amarillo @ 0 min
150g Amarillo @ DryHop

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60min @ 65c

Gjærtype

WLP566 Saison 2

Gjærmengde

2.5l starter

Informasjon om gjæring

14 dager @ 21c

Kommentarer


[BBcode]