Pilsnermalt: 3500 g
Palemalt: 3000 g
Chokolate Malt: 100 g
Lys spraymalt: 500 g
Medium spraymalt: 140 g
Cassonadesukker: 1000 g
Candy Syrup: 325 g
Northern Brewer, 7,7%, 30 g, 60 min
Goldings, 4,2%, 35 g, 15 min
Vannjustering mesk (21,3 liter):
Kalk: 4,2 g
Natron: 2,1 g
Kalsiumklorid: 2,1 g
Kalsiumsulfat: 2,1 g
Vannjustering skyllevann (12 liter):
Kalsiumklorid: 2,1 g
Kalsiumsulfat: 2,1 g
1 teskje gjærnæring kokes i 10 min
1 tablett Whirlflock kokes i 10 min
65°C i 90 min
75°C i 10 min
WLP530
2pk, 2 liter starter
18°C i 2 dager
19°C i 1 dag
21°C i 1 dag
23°C i 1 dag
24°C i 1 dag
25°C i 13 dager