Klasse
10D Saison
Brygget
17. november 2017
Flasket
13. desember 2017
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1,057 / 1,005
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
27,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

5,5 kg Pilsnermalt
1,0 kg Hvetemalt
0,5 kg Rugmalt
0,5 kg Sukker

Humle og krydder

Northern Brewer 23 g FWH
Saaz 35 g 15 min.
Saaz 35 g 5 min.
Saaz 30 g 0 min.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Infusjon i kjøleboks 67 grader i 75 min.
Resirkulering for hånd 5 min.
Tømme
Skylle 78 grader

Gjærtype

WLP 566

Gjærmengde

1 pkt 2,5l starter

Informasjon om gjæring

Start på 18 grader
Fri økning til 23 grader
4 uker på 21 grader

Kommentarer

Brygget sammen med Bjørn Lodve Wikstrøm
Tlf 952 73 646
Hagegata 1 A
0577 Oslo
bjornlodve@gmail.com
medlem av Norbrygg


[BBcode]