Klasse
13F Klassisk norsk juleøl
Brygget
27. februar 2016
Flasket
26. mars 2016
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
23
OG/FG
1068 / 1014
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
14,0l
Mengde ferdig øl
11,0l
Gjærbare ingredienser

84% Pale 7 EBC
8% Munich 25 EBC
4% CaraMunic 100 EBC
4% CaraPils 37 EB
litt Chokolate 800 EBC (1gr/l)

Humle og krydder

2 gr/l Styrian Golding, 60 min
1,5 gr/l Styrian Golding, 15 min
1 gr/l Styrian Golding, 1 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Kalsiumkarbonat CaCO3 (kalk) 1,5 gr/10 l vann, kun i mesk

Mesketemp 67oC i 60 min

Gjærtype

WLP 833 German Bock

Gjærmengde

1 rør - 1 l starter

Informasjon om gjæring

11oC - 14 dager
15oC - 14 dager

Kommentarer


[BBcode]