Klasse
11A Belgisk dubbel/Bruin
Brygget
30. september 2016
Flasket
10. november 2016
Alkoholstyrke
7,6%
Farve (EBC)
63
OG/FG
1,073 / 1,012
Bitterhet (IBU)
36,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
26,0l
Gjærbare ingredienser

3kg Pale malt
3kg Pils malt
1kg Cara Gold
1kg Abbey malt
0,5kg Hvete malt
0,4kg Sjokolademalt
1kg Kandissikker

Humle og krydder

25g Nugget AA 15,3 60 Min
25g Styrian Golding AA 4 15 Min

Andre ingredienser

5g Irish Moss

Meskeinformasjon

68 Grader C i 90 Min.

Gjærtype

WLP 530 (Starter)

Gjærmengde

1 pk (Starter i 2 d)

Informasjon om gjæring

37d i 18 Grader C.
30d i 12 Grader C

Kommentarer

under de 30 dagene ved 12 grader lå det ekespon i gjæringskaret.


[BBcode]