Klasse
12B Belgisk fruktlambic
Brygget
3. mars 2011
Flasket
31. mars 2012
Alkoholstyrke
6,7%
Farve (EBC)
8
OG/FG
1055 / 1004
Bitterhet (IBU)
0,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

7550 gram Marris Otter Pale Malt
4000 gram Unmalted Wheat
1 kg multer per 5 liter lambic (Tilsatt 1/2 år etter bryggedato)

Humle og krydder

50 gram assortert, vellagret humle (alfasyre 3-7%).

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader i 90 minutter

Gjærtype

Gjærmengde

Informasjon om gjæring

Åpen vørter uten avkjøling uten lokk i to dager, tilsatt brettanomyces og lactobacillus.

Kommentarer


[BBcode]