6 kg pilsnermalt.
6 kg maris otter pale malt.
1 kg hvetemalt.
1 kg vienna malt.
Magnum (13%) 60g 45 min.
Mosaic (12.5%) 60g 10 min.
Mosaic (12.5%) 140g Tørrhumling dag 4.
Amarillo (9.3%) 100g Tørrhumling dag 4.
Hamarvann.
Enstegsmesk 63 grader C 70 minutter.
Skylling 75 grader C 15 minutter.
WLP565
700milliarder celler
Pitch på 19 grader C.
Første døgn 21.5C
Andre døgn 23C.
Tredje døgn: 24C.
Fjerde til tiende døgn: 25C.
Tiende til tjuende døgn: Gradvis senking av temp.
Cold crash til slutt.
7 g sukker/liter priming 14 dager i 22C.
Inspirert av https://www.homebrewersassociation.org/homebrew-recipe/bale-hard-dry-hopped-saison/