Klasse
2D Münchener dunkel
Brygget
18. januar 2017
Flasket
12. februar 2017
Alkoholstyrke
5,2%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1,052 / 1,014
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
29,5l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

6000 g Munich Dark (BestMalz)
43 g Carafa Special II (Weyermann)

Humle og krydder

30 g Hallertau Mittelfrüh 4.7% @ 60 min
20 g Hallertau Mittelfrüh 2.7% @ 60 min
25 g Hallertau Mittelfrüh 2.7% @ 20 min

Andre ingredienser

1/2 tab Whirlfloc
1 tab Servomyces gjærnæring

Meskeinformasjon

90 min @ 67°C

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

150 ml slurry

Informasjon om gjæring

Sett gjær ved 8°C
Hold 10°C til 50% utgjæret
Øk til 18°C over 2 døgn
Hold 18°C til ferdig utgjæret, ca 7 dager
Senk til 2°C over 4 døgn

Kommentarer


[BBcode]