Klasse
1E Münchener helles
Brygget
24. oktober 2017
Flasket
1. februar 2017
Alkoholstyrke
5,0%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,048 / 1,011
Bitterhet (IBU)
18,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

5097 g Pilsnermalt
340 g Munich Malt (Lys)
113 g Melanoidin Malt

Humle og krydder

24 g Hallertau Blanc pellets 10.5% i 30 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 °C i 60 min

Gjærtype

WLP830

Gjærmengde

400 mrd celler

Informasjon om gjæring

Sette gjær ved 8 °C
Øk naturlig til 10 °C, hold til SG=1.030
Øk naturlig til 18 °C, hold til utgjæret & oppryddet
Senk til 0°C (ca 2 °C pr 12 timer), hold temp til klar.

Kommentarer


[BBcode]